We sound better than your or me // Villafranco

Isabelle och Shiela, en äldre engelsk kvinna som frivilligt jobbar på SOS 2 en gång i veckan och så.Riktig eldsjäl.
 
Sötaste Isa. Riktig primadonna med humör men också härlig personlighet. Vissa kvällar kunde hon va så trött av allt lekande att hon ramlade omkull lite hit och dit. Klumpig men söt som socker.
 
Ollie var som Isas farbror. Höll koll på henne och lekte med henne. När Isa fick gå lös under promenaderna var Ollie alltid den som hade ett extra öga på henne om hon gick för långt in bland alla avokadoträd.
 
Jag tillsammans med Isa, Piper, Floyd och Kiko.
Sierra Gorda, ett lite finare område med vackra hus, tennisplan och som överallt annars - underbar miljö.
Kelly var Issas favorithund (som hon även nog kommer adoptera!). Väldigt skygg och rädd, men som blommade och öppnade upp sig mer och mer allt eftersom tiden gick. Från att inte våga hälsa på någon, inte leka med andra hundar och vara rädd för allt till att våga låta en klappa henne, leka med de andra och bara få vara hund. Att se dessa hundar förändras och våga bli sig själva, våga lita på oss var så häftigt!
 
En utflykt till Coín med Issa, Malin, jag ock Kelly. Gick in i en billig Kina-affär, tankade och annat nödvändigt. 
Framsidan av huset där vi bodde!
 
En dag kom Anna (en volentär) med sin familj och visade dessa frukter de hade köpt. Cherimoya hette det på spanska och kan kallas gräddäpple på svenska. Det var bara jag och Annas mamma som gillade frukten så jag fick en hihi. Smaken påminde lite om en pepprig ananas, speciell men god. Köpte tre stycken innan jag åkte till Sverige för jag ville att Fabian skulle smaka men dessa frukter är långt ifrån resvänliga. Blev lite mosiga och mjuka men vad gör det? De överlevde resan iallafall! 
 
 
Foton | | Kommentera |
Upp