"Bara jag blir frän"

Beställde klipptid och kom dit 2 timmar senare. Satte mig i stolen och sedan fick frisören fria tyglar. Klipp klipp. Aldrig haft så kort över hela huvudet, och trots det känner jag mer mig feminim, men samtidigt pojkaktig. Passar mig bra #krossakönsfördomar
Har också börjat introducera mer kaloririka livsmedel och fett. Efter en turbulent kväll och morgon med tårar och funderingar över min förbannade kropp så åkte jag och mamma direkt och köpte kokosolja, frön, tofu, bönpasta och MANDELSMÖR. OMG så gott det var (åt upp hela burken på en dag). 
Gjorde sedan mitt eget nötsmör på solrosfrön och en stor skopa mandelsmör. Rostade solrosfröna, i med dem i en mixer tillsammans med mandelsmöret och sen mixa tills det blivit smör. HUR ENKELT (om man har en bra mixer) OCH BILLIGT SOM HELST. Jämfört med det man köper i butiken. Och jättegott!
Har nu i en stor sked i olika röror för att inte hetsäta på nötsmör. Hade problem med det tidigare när jag va i en sån här period. Till slut kunde vi inte ha nötsmör hemma för jag inte kunde kontrollera mig. Men nu känns det bättre, och spännande! Mixar och har mig varje dag!
HAR FÖRRESTEN GÅTT UPP 0.4 KG PÅ 1 VECKA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ MÅNADER! hihi
 
Mat, Vardagsfoton | | En kommentar |
Upp