Bara skriverier

Vill vara effektiv. Leva livet så förbannat snabbt och bra. Hinna 10 saker på en dag, va energisk, på språng, redo. Omfamna livets händelser och få saker att hända. Få saker gjorda.
 
Idag vaknade jag 10.30 efter ännu en sen natt. Inte vaknat såhär sent på väldigt länge och genast känns det som jag försummar mina chanser till att få saker gjorda. Nästan att jag kan känna mig jagad av det faktum att tiden går och det måste vara tid väl spenderad. Är det bara jag som jagas av tanken att det måste ske något stort varje dag? Något minnesvärt, trots att man egentligen inte orkar?
 
Min kropp känns trött på eftermiddagarna men uppe i varv framåt natten. Det har börjat klia i kroppen igen. Jag kan knappt orka gå upp för trappan för att 15 minuter senare cykla genom hela stan och vilja mer. 
 
Levt mestadels på mandelsmör, auberginegryta och broccoli idag. Känner hur det trycker inuti magen och berättar för mamma hur skönt det skulle vara att spy. Bara för att lätta på trycket. Sätter mig i soffan istället. Väntar ut. Inuti tänker jag hur jag gör saker, upplever och lever. Men verkligheten ser annorlunda ut.
 
Känt mig som en disktrasa under lovet och försöker tillåta mig det. Men bakom ryggen påminner sig sjukhuset, skolarbeten, kroppen, måsten och önskningar om att de också vill få uppmärksamhet. 
 
Jag längtar tills jag reser iväg. 
 
Vardagsfoton | | Kommentera |
Upp