Träff med BUP och hatade vågen

Sjukhusvågen stod still trots att jag tappar kontrollen och hetsäter oftare och oftare. Måste alltså öka kaloriintaget och jag måste börja äta mer kolhydrater. Ni borde tro att jag äter som en häst eftersom jag ständigt pratar om ökat kaloriintag, men faktum är att jag inte orkat öka än, eller jo. Nu går jag iallafall inte ner. Jag har ätit samma mat, olika mycket från dag till dag för jag är rädd. Jag är rädd för viktuppgång och rädd för hur min kropp kommer se ut.

Men om jag inte börjar gå upp tas träningen ifrån mig och jag vill ju träna. Alltså är det dags för nästa platå för att komma ett steg bort från äckel-ätstörningarna. Dags att ta tag i hetsätningen på riktigt. Kommer bli jobbigt och ångestfyllt, har ju redan varit där en vända 2012/2013 och det må vara jobbigt i ett par månader men tänk vilka nya möjligheter som ev. öppnar upp sig? Att äta normalportioner regelbundet istället för hetsätning få gånger. Vi får se hur det fungerar.
För om det inte fungerar kan man ju alltid gå tillbaks till det som va förut, som min behandlare säger. Men man måste först prova. 
 
 
Före matintag // Efter matintag
 
Jag får helt enkelt se mig själv som en tävlande i bikinifitness som är under bulkperiod. Får gå in i en ny roll för att orka mentalt med det jobbiga som följer. För det är under den här perioden många bygger och ökar i vikt för att sedan deffa till sommaren/tävlingar. Jag är ju inte ensam i det här, men jag känner mig ensam. 
Är ju inte så många tjejer på gymmet som är där för att öka i vikt och muskelmassa. Dom flesta hänger ju bara vid cardiomaskinerna, för att bli tonade och minska i vikt. Precis som jag en gång i tiden.
Men inte längre. Nu är det dags för definerade och enligt samhället " för stora" muskler. Som om det är ens möjligt att få.
 
 
 
 
 
TRÄNING | | Kommentera |
Upp