Ätit vit pasta och lingongrova

Andra dag på MFT och jag vill inte vara där men jag är där iallafall. För att min familj vill det. Har under dessa två dagar ätit fucking vit pasta, majs, morot, apelsin, lingongrova och falafel. Det går inte att beskriva hur jobbigt det var och jag vill inte tänka tillbaks på det heller. Börjar bara gråta. 
Jag har svårt att sätta ord på den här sjukdomen och vad det som jag lider av egentligen. För när dom säger anorexia nervosa så blixtrar jag till inombords och blir så arg för nej det har inte jag. Jag är inte det. 
Känns som jag tagit 100 steg tillbaka nu och jag gråter när jag ser att klockan slår mellis och lägger armarna i kors och tänker att nu ska jag inte säga något, för jag blir så förbannad. Över hela alltet. Men jag åt den där pastan, till och med dubbelt så mycket för jag vägrade äta såsen som innehöll mjölk. För jag vägrar vara en del av mejeriindustrin.
Såhär ser maten ut på MFT. Dvs jävla Svensson-mat.
Men det är ju tydligen så. Beroend på var man är sjuk får man äta olika saker. Som dom sa så får ätstörda i Swcheiz t.ex. äta choklad till mellis, något man inte gör här.
Men tänk om man inte vill äta så som majoriteten råkar äta i det land man bor i? Tänk om jag inte tycker om matkulturen som är i Sverige? Ska inte jag få tillåtas äta så som är NORMALT att äta i andra länder?
Jag blir så förbannat upprörd över detta samtalsämnet så jag bara avslutar detta här. 
 
Ätstörningar | | Kommentera |
Upp